(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Feferonkový salát
Potřebné ingredience
300 g Edamu, 1 sklenice koz. rohů, 1 velká sklenice naložené kapie, 1 cibule, 1 malá konzerva hrášku, oliv. olej, sůl a pepř dle chuti
Postup přípravy
Sýr nastrouháme nahrubo, koz. růžky nasekat jemně, stejně i cibuli a kapie. Z kapii si schováme lák a přidáme postupně do salátu, ale zase nesmí moc plavat. Nezapomeneme na hrášek a oliv. olej. Sůl i pepř dle chuti.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
littlenail
(upraveno)
5. 6. 2009, 18:33
Také jsme s manželem hledali ... , no a nakonec jsme to udělali dle svého , mohu doporučit , Daniela
B.Tumka
(upraveno)
5. 6. 2009, 17:06
Ahojky tak to je bezvadný tak dlouho jsem hledala receptít na feferonkový salátek díky za něj to je superrrr Brzo vyzkouším